Oxytech Geneo

szén-dioxidos hámlasztás/hidratálás/táplálás

Bőrrejuvenáció, azaz bőrfelszín megújítása a legfelsőbb fokon. A szén-dioxidos hámlasztás során egy speciális kapszulát és gélt alkalmazunk, hogy a felhámi réteget teljeskörűen megújítsuk. A kezelés mindössze 40 percet vesz igénybe, ezalatt pedig eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, fokozzuk a bőr oxigenizációját, hiszen CO2 buborékokat hozunk létre, ami aktívan beindítja a bőr oxigén ellátását és tápláljuk a kezelt területet a nagyon aktív hatóanyagoknak köszönhetően. Téli időszakban speciálisan hámlasztó gélt alkalmazunk, tavaszi időszakban viszont a bőrt visszatápláló, hidratáló és magas nedvesség megkötő faktorokat, mely ragyogóvá teszi a bőrt!

Típus

Arckezelés

Időtartam

40 perc

Ár

18 000 Ft / alkalomtól

Beauty Stories Esthetic Oxytech Geneo szén-dioxidos hámlasztás​

Köszönhetően a technológiának és a használt anyagoknak, az Oxytech Geneo szén-dioxidos hámlasztás egy teljesen komplex kozmetikai kezelés.

Miért válaszd az Oxytech Geneo kozmetikai kezelésünket?

Hogyan képzeld el a kezelést?

A speciális kapszulával nagyon precízen állítható a dermabrázió ereje, így a finom kezeléstől egészen az erős dermabrázióig, személyre szabott kezelési programot tudunk véghez vinni a bőr felszínén. Mindeközben a kapszula reakcióba lép az alkalmazott géllel, CO2 (szén-dioxid) buborékokat létrehozva. Erre reakcióként a bőr oxigendús vért szállít a területre, növelve a bőr oxigenizációját és hatóanyagfelvevő képességét. Tökéletesen revitalizáljuk, vitalizáljuk és tápláljuk a kezelt területet. Az alkalmazott hatóanyagok sok rétegen át megújítják, táplálják és hidratálják a bőrt.

A kezelés ára

1 alkalom OxyTech Geneo
18 000 Ft

1 alkalom OxyTech Spring 2in1 (ultrahangos hatóanyag bejuttatással)
25 000 Ft

1 alkalom OxyTech 3in1 Extreme Firming (rádiófrekvenciás kollagén stimulációval a feszes bőrért + ultrahangos hatóanyag bejuttatással)
35 000 Ft

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!