BS Beauty Body

Alakformáló csomagjaink közül a BS Beauty Body egy 90 perces kezelés, amelyben helyet kapott a Kavitáció (ultrahangos zsírbontás), a LaserShape (lipolézeres zsírbontás és kötőszövet erősítés) és a HIEMT (izomépítés, izomtónus fokozás, feszesítés és anyagcsere serkentés).

Ez a csomag ideális választás a nagyobb mértékű felesleg esetében, amikor tényleg egy összetett problémával állunk szemben, és többféle irányból és módszerrel szeretnénk felvenni a harcot a nem kívánt felesleggel.

Időtartam

90 perc

Ár

30 000 Ft-tól / alkalom

Célunk, hogy minden felmerülő problémára, akár a nagyon makacs feleslegre, akár a cellulitra, petyhüdtségre is egyaránt megoldást nyújtsunk amellett, hogy izomtónust is növelünk. Így számos folyamatot stimulálunk a szövetekben, melyekkel az eredmények garantáltan láthatóvá válnak nagyon rövid idő alatt.

Célunk, hogy minden felmerülő problémára, akár a nagyon makacs feleslegre, akár a cellulitra, petyhüdtségre is egyaránt megoldást nyújtsunk amellett, hogy izomtónust is növelünk. Így számos folyamatot stimulálunk a szövetekben, melyekkel az eredmények garantáltan láthatóvá válnak nagyon rövid idő alatt.

A három kezelés szinergiája egymás hatékonyságát szépen felerősítve látványos és hosszantartó eredményt hoz.

1. Kavitáció

A Kavitáció, azaz ultrahangos zsírbontás egy speciális nagyfrekvenciás hanghullám, nyomáshullám, ami mechanikusan mikro-buborékokat hoz létre a zsírsejt közi térben. Ennek köszönhetően a zsírsejtek széttöredeznek, elfolyósodnak, így a nem kívánt felesleg kiürül a sejtközi térbe. Kavitációs kezelést önmagában nem lehet találni szolgáltatásaink között, hiszen mindig kell, hogy kövesse egy extra, kivezetést elősegítő, vagy (a már felbontott)  zsírsejtet eltávolító kezelés. Ezért ezt az eljárást csak csomagban lehet a Beauty Stories-nál megtalálni, hiszen a legtökéletesebb kezelési protokollokat gondosan állítottuk össze, probléma specifikusan.

2. LaserShape

A Kavitációval már összetördeltük és szétbontottuk a zsírsejteket, ezt követi a LaserShape kezelés, ahol két rétegben bontjuk a zsírt a DLT (Dual Laser Technology) lipolézernek köszönhetően, így egyszerre bontjuk a felszíni és a mélyrétegi zsírt is. A kezelés abszolút fájdalommentes és biztonságos amellett, hogy igen hatékony. A lézerfénynek továbbá kötőszövet stimuláló hatása is ismert, így a 30 perces kezelés során el tudjuk érni a kollagén- és elasztikus rostok újratermelődését. Ez tökéletesen felerősíti a kavitáció által már elvégzett zsírbontást, továbbá egyszerre serkenti az anyagcserét és feszesíti a kezelt területet. Vendégeink egyik legkedveltebb kezeléséről van szó, hiszen egy nagyon pihentető, kellemesen relaxáló kezelés, igazi “énidő” mindenki számára.

3. HIEMT

Az utolsó kezelés a csomagban a HIEMT (Magas Intenzitású Elektromágneses Technológia), azaz a legújabb és legmodernebb eljárás az alakformálás terén, mely képes 100%-os szupramaximális izomkontrakciót elérni egy 30 perces kezelés alatt. A kezelés nem a régről megszokott elektromos áram kisülésekkel éri el az izom működtetését, hanem egy nagyon biztonságos és kellemesen érezhető elektromágneses tér energiával (7 teslával). Kezelés közben nem csipkedő érzés, hanem sokkal inkább az izom mozgatásával együtt járó “dolgoztatás” érezhető egy abszolút passzív testhelyzetben. Az izommunkával együtt olyan szintű energiaelégetés is történik a szervezetben, mely az elraktározott zsírfeleslegből történik (lipáz enzim jön létre, a felesleges zsír lebontása megkezdődik), így az ígéretes és látványos eredmények garantáltan nem maradnak el! Klinikai tanulmányokban olyan egészségügyi problémák orvosi kezelésére is alkalmazzák az eljárást, mint a szétnyílt hasizom és az inkontinencia probléma kezelése. 

A 3 eljárás egymást erősítve sokkal hatékonyabb és nagyobb százalékos eredményeket hoz

Kiknek ajánljuk a
BS Beauty Body csomagot?*

* Amennyiben nehezen tudod eldönteni, ez a csomag lenne-e a legmegfelelőbb választás számodra, jelentkezz be ingyenes konzultációnkra, ahol mi felmérjük a kezelendő terület állapotát, szerkezetét, textúráját és személyre szabott csomagot, kezelést ajánlunk.

A csomag ára

BS

Beauty Body

30 perc Kavitáció
30 perc Lasershape
30 perc HIEMT

30 000 Ft / alkalom
112 000 Ft / 4 alkalom
162 000 Ft / 6 alkalom

BS

Beauty Body Pro

30 perc Kavitáció
30 perc Lasershape
30 perc HIEMT Pro*

40 000 Ft / alkalom
152 000 Ft / 4 alkalom
 220 000 Ft / 6 alkalom

* HIEMT Pro kezelésen egy időben 4 kezelőfejet alkalmazunk, melyeket 2 külön területre helyezünk fel.

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!