Ajándékozz szépségsztorit!

Válaszd a tökéletes meglepetést a karácsonyfa alá idén! Garantált örömöt okozhatsz a Beauty Stories ajándékutalvánnyal, mellyel nem csak énidőt, de szépséget és magabiztosságot is adni tudsz szerettednek. A választás a tiéd, az utalványra kerülhet általad meghatározott összeg vagy konkrét kezelés is!*

Vásárolj idén kényelmesen, otthonról. Nincs sorban állás, vagy karácsonyi tömeg, felejtsd el a dugóban töltött hosszú órákat. Töltsd ki csupán az alábbi ajándékkártya igénylő űrlapot, és mi elkészítjük a személyre szóló utalványt, amit e-mailben elektronikusan küldünk el Neked. AKÁR last minute ajándéknak is tökéletes, ugyanis az ünnepek alatt is biztosítjuk az utalvány kiküldéseket!

* Ha az ajándékozott a konzultáció után más kezelést választ, mint amit Te kinéztél neki, akkor természetesen módosíthatja az utalványát a kezelésre.

 

Ajándékutalvány igénylése

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!