BS Body Shape

Több, mint 10 kg felesleg esetén a BS Body Shape csomagunkat ajánljuk, ami egy igazi nagyágyú, bombabiztos megoldás a nagy-, sőt az extra mértékű zsírréteg csökkentésére.

A BS Body Shape egy 90-110 perces dupla kezelés, amit Kavitációval (ultrahangos zsírbontással) kezdünk, majd UltraCool zsírfagyasztással zárunk, ami az egyetlen non-invazív kezelés, amit amerikai plasztikai sebészek is elismernek és alkalmaznak zsírbontási célra. Válaszd a biztos megoldást és a látványos eredményeket kockázat- és fájdalommentesen.

Időtartam

90-110 perc

Ár

35 000 Ft-tól / alkalom

Legyen szó makacs zsírról, hepe-hupás felületekről, nem kívánt feleslegről, a BS Body Shape előtt nincs lehetetlen.

1. Kavitáció

Kavitáció, azaz ultrahangos zsírbontás egy speciális nagyfrekvenciás hanghullám, nyomáshullám, ami mechanikusan mikro-buborékokat hoz létre a zsírsejt közi térben. Ennek köszönhetően a zsírsejtek széttöredeznek, elfolyósodnak, így a nem kívánt felesleg kiürül a sejtközi térbe. Kavitációs kezelést önmagában nem lehet találni szolgáltatásaink között, hiszen mindig kell, hogy kövesse egy extra, kivezetést elősegítő, vagy (a már felbontott)  zsírsejtet eltávolító kezelés. Ezért ezt az eljárást csak csomagban lehet a Beauty Stories-nál megtalálni, hiszen a legtökéletesebb kezelési protokollokat gondosan állítottuk össze, probléma specifikusan.

2. UltraCool

A Kavitációval már összetördeltük és szétbontottuk a zsírsejteket, ezt követi az UltraCool zsírfagyasztó kezelés, ami orvosok által is elismert non-invazív testkezelés. A zsírfagyasztás, azaz kriolipolízis alapja a hűtés és a vákuum együttes munkája. A zsírsejtek a speciálisan kontrollált hűtés során apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, amit természetes lebontás és nagyon aktív kiválasztás követ az immunrendszer és a nyirokrendszer segítségével. Az eredmények 3-4 hét múlva láthatóak először, azonban a folyamat még 8-10-12 hétig is eltart, így a kezelt területek folyamatosan alakulnak, és még hetekkel a kezelést követően is egyre jobb eredményeket észlelhetünk. Az eredmény : 26%-os zsírszövet csökkenés, már akár egyetlen alkalommal! Válaszd a piac leghatékonyabb zsírszövet csökkentő kezelését különleges csomagban a még hatékonyabb és látványosabb eredményekért.

A két kezelés együttes előnyei

Kiknek ajánljuk a
BS Body Shape csomagot?*

* Amennyiben nehezen tudod eldönteni, ez a csomag lenne-e a legmegfelelőbb választás számodra, jelentkezz be ingyenes konzultációnkra, ahol mi felmérjük a kezelendő terület állapotát, szerkezetét, textúráját és személyre szabott csomagot, kezelést ajánlunk.

A csomag ára

BS

Body Shape

40 perc Kavitáció
60 perc Ultracool

35 000 Ft / alkalom

BS

Body Shape Pro

40 perc Kavitáció
60 perc Ultracool Pro*

40 000 Ft / alkalom

* UltraCool Pro kezelésen egy időben 2 kezelőfejet alkalmazunk, melyeket a kezelendő területtől függően szimmetrikusan helyezünk fel.

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!