Szalonetikett

Időpontfoglalás

Minden kedves vendégünk számára szeretnénk maximálisan biztosítani az „én időt”, ezért kérünk, időpontfoglalással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kérj tájékoztatást, információkat és időpontot.
Email: info@beautystories.hu | Telefon: +36 30 375 2723 vagy +36 30 394 0877

Konzultáció

Kezeléseinket első alkalommal egy ingyenes konzultációval kezdjük, melynek során átbeszéljük a kiválasztott kezelést / csomagot és az azokkal kapcsolatos fontos tudnivalókat. Természetesen a konzultációt követően rögtön sor kerülhet a kezelésre.

Időpont lemondása

Kérünk mindenkit, hogy az időpont lemondását e-mailben, telefonon vagy sms-ben jelezze számunkra a konzultáció/kezelés időpontja előtt legalább 24 órával. Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben 24 órán belül mondod le a megbeszélt kezelést, úgy az az alkalom sajnos a bérletből levonásra kerül.

Bérlet

Több alkalmas bérlet vásárlása esetén a bérlet érvényessége 3 hónap.

Biztonság

A Beauty Stories Esthetic vendégváró helyiségei biztonsági kamerával ellátott területek. A közös helyiségekben elveszett értéktárgyakért/pénzért a Szalon Vezetősége nem vállal felelősséget.

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!