BS Slimming

Csomagkombinációinknak köszönhetően nagyfokú hatékonysággal tudjuk kezelni az összetett problémákat, és kimagasló eredményeket tudunk elérni a zsírbontás, alakformálás és feszesítés terén.

Palettánkon elsőként hoztuk létre a 60 perces BS Slimming programunkat, amiben 30 perc LaserShape (lipolézeres zsírbontás) és 30 perc HIEMT (izomépítés és kötőszövet erősítés) kezelés kapott helyet.

Időtartam

60 perc

Ár

20 000 Ft-tól / alkalom

A kezelések önmagukban is megállják a helyüket, de egymás után alkalmazva méginkább felerősítik a zsírbontásban, alakformálásban elért hatásfokukat.

1. LaserShape

A LaserShape két rétegben bontja a zsírt a DLT (Dual Laser Technology) lipolézernek köszönhetően, így egyszerre bontjuk a felszíni és a mélyrétegi zsírt is. A kezelés abszolút fájdalommentes és biztonságos amellett, hogy igen hatékony. A lézerfénynek továbbá kötőszövet stimuláló hatása is ismert, így a 30 perces kezelés során el tudjuk érni a kollagén- és elasztikus rostok újratermelődését. Vendégeink egyik legkedveltebb kezeléséről van szó, hiszen egy nagyon pihentető, kellemesen relaxáló kezelés, igazi “énidő” mindenki számára.

2. HIEMT

A HIEMT (Magas Intenzitású Elektromágneses Technológia), azaz a legújabb és legmodernebb eljárás az alakformálás terén, mely képes 100%-os szupramaximális izomkontrakciót elérni egy 30 perces kezelés alatt. A kezelés nem a régről megszokott elektromos áram kisülésekkel éri el az izom működtetését, hanem egy nagyon biztonságos és kellemesen érezhető elektromágneses tér energiával (7 teslával). Kezelés közben nem csipkedő érzés, hanem sokkal inkább az izom mozgatásával együtt járó “dolgoztatás” érezhető egy abszolút passzív testhelyzetben. Az izommunkával együtt olyan szintű energiaelégetés is történik a szervezetben, mely az elraktározott zsírfeleslegből történik (lipáz enzim jön létre, a felesleges zsír lebontása megkezdődik), így az ígéretes és látványos eredmények garantáltan nem maradnak el! Klinikai tanulmányokban olyan egészségügyi problémák orvosi kezelésére is alkalmazzák az eljárást, mint a szétnyílt hasizom és az inkontinencia kezelése.

A két eljárás egymást erősítve sokkal hatékonyabb, és nagyobb százalékos eredményeket hoz

Kiknek ajánljuk a
BS Slimming csomagot?*

* Amennyiben nehezen tudod eldönteni, ez a csomag lenne-e a legmegfelelőbb választás számodra, jelentkezz be ingyenes konzultációnkra, ahol mi felmérjük a kezelendő terület állapotát, szerkezetét, textúráját és személyre szabott csomagot, kezelést ajánlunk.

A csomag ára

BS

Slimming

30 perc Lasershape
30 perc HIEMT

20 000 Ft / alkalom
75 000 Ft / 4 alkalom
105 000 Ft / 6 alkalom

BS

Slimming Pro

30 perc Lasershape
30 perc HIEMT Pro*

30 000 Ft / alkalom
112 000 Ft / 4 alkalom
162 000 Ft / 6 alkalom

* HIEMT Pro kezelésen egy időben 4 kezelőfejet alkalmazunk, melyeket 2 külön területre helyezünk fel.

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!