HIEMT Intimpad elektromágneses inkontinencia kezelés - Beauty Stories Esthetic

HIEMT Intimpad

Elektromágneses inkontinencia kezelés

Az elektromágneses HIEMT intimpad egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldást kínál az olyan női problémákra, amelyek a kornak vagy a szülésnek köszönhetően az intim izomzat gyengülésével járnak – az inkontinenciára és a nem megfelelő szexuális életre. Heti 2 * 30 perc kezeléssel (amely ruhában történik) egy 6 alkalmas kúra után már rendkívüli életminőségbeli javulás érhető el.

Típus

Testkezelés

Időtartam

30 perc

Ár

akár 10 000 Ft/alkalom

Mikor ajánljuk a HIEMT Intimpad használatát?

Miért válaszd az elektromágneses HIEMT Intimpad kezelést?

Hogyan működik az eljárás?

Az intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a medencefenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagyságrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

Kinek ajánljuk az intimpadot?

A HIEMT Intimpad kezelést bárkinek bátran ajánljuk, aki jobb szexuális életet szeretne elérni, inkontinencia problémákkal küzd, vagy általában szeretné erősíteni a medencefenék-izmait a megelőzés érdekében, hiszen ezzel az eljárással sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medenceizmok állapota.

A kezelés azoknak is kiváló lehetőség, akik egyébként sportolnak, de csak mozgás által nem tudták elérni a kívánt eredményt.

Mire számíts a kezelésen?

Csak úgy, mint a normál HIEMT kezelés után, ennél is úgy érezheted, mintha intenzív edzésen vettél volna részt, de nagyon fontos, hogy ez intimpad kezelés egyáltalán nem okoz izomlázat, és nem igényel semmilyen speciális ruházatot vagy előkészülést, így bármikor beépíthetőek a napirendedbe.

A legoptimálisabb eredmény elérése érdekében egy 6 alkalmas kezeléssorozat elvégzését ajánljuk, amely heti 2 * 30 percet tartalmaz.

HIEMT kezelésünk méltán az egyik legnépszerűbb nem csak az intim egészség, de az alakformálás területén is.

A kezelés ára

1 alkalom (kipróbálás)
12 000 Ft

6 alkalom (csomag)

60 000 Ft

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!