Mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés, arcfiatalítás

Mikrotűs rádió­frekvenciás arckezelés

Frakcionált RF a gyönyörűen egészséges, feszes és egységes bőrért!

A frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés a mikrotű, a rádiófrekvencia és a vákuum technológia egyesítésével látja el a bőr szépítését. A kezelés hatására halványulnak az aknés és atrófiás hegek, összehúzódnak a tág pórusok, a ráncok halványulnak és feszesebb lesz a bőr.

Típus

Arckezelés

Időtartam

90 perc

Ár

68 000 Ft-tól / alkalom

Teljes mértékben személyreszabott arcfiatalító kezelés

Az eszköz 3 nagyon fontos technológiával látja el a bőr szépítését. A mikrotűk szúrt csatornák mentén stimulálják a bőr rétegeit a felszíntől egészen a mély rétegig, amellett, hogy a frakcionált rádiófrekvencia energiája egyenletesen hevíti fel a bőr alatti mélyebb szöveteket. Kollagén és elasztin termelődés indul be, halványulnak az aknés és atrófiás hegek, összehúzódnak a tág pórusok és a ráncok halványulnak. Mindezt a lehető legpontosabban és legprecízebben vákuum segítségével tudjuk elérni. Az eredmény pedig magáért beszél! 

A mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés során a mikrotűk behatolási mélységét és a rádiófrekvencia erősségét minden páciens egyéni problémájának megfelelően állítjuk be, ezért teljes mértékben személyre szabható a terápia. A teljes arc területe mellett a toka, a nyak, a dekoltázs és a test egyéb részein is alkalmazható a kezelés.

Miért válaszd a mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelést?

Mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés, arcfiatalítás
Mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés, arcfiatalítás

A kezelés menete

Minden kezelésünk előtt ingyenes konzultációval segítjük a bőrprobléma szerinti legmegfelelőbb kezelési típus kiválasztását. A mikrotűs rádiófrekvencia garantáltan a kedvenc bőrmegújító kezelése lesz minden vendégünknek, hiszen az eredmények már az első alkalmat követően abszolút látványosak!

A kezelt területet alaposan előkészítjük, tisztítjuk, majd érzéstelenítjük (kb. 20 perc). Fontos számunkra a vendégek teljes komfortérzete, a fájdalommentes kezelést így tudjuk biztosítani a leghatékonyabban. Alapos fertőtlenítés után a mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés körülbelül 45 percet vesz igénybe, a kezelt terület nagyságától függően. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés alatt csipkedő, szúró érzésre számíthatunk, azonban az érzéstelenítés miatt más kellemetlenséggel nem kell számolni. A kezelést egy nyugtató, hidratáló arcmaszkkal zárjuk. A kezelést követő bőrpír általában 1-2 óra alatt vagy legfeljebb 3 napon belül teljesen megszűnik. A kezelést követő napon alapozót használni lehet, így a minimális bőrpír lefedhető. Mivel a kezelés felszíni bőrsérüléssel jár, fontos a megfelelő fényvédelemről gondoskodni.

Mit kell tudnod a mikrotűs rádiófrekvenciás arckezelés igénybevétele előtt?

A kezelés ára

Teljes arc
68 000 Ft

Teljes arc + nyak  VAGY  Teljes arc + toka
84 000 Ft

Teljes arc + nyak + dekoltázs
110 000 Ft

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!