BS Body Boomer

Szeretnél igazán feszes, szép, kontúros alakot, amit esetleg korábban már láttál a tükörben? A 90 perces BS Body Boomer csomagunk olyan tripla eljárást foglal magába, amivel az izomszövettől kezdve építjük újra bőröd simaságát, egységességét és feszességét.

Kezdésként LaserShape (lipolézeres zsírbontás és kötőszövet erősítés) történik, ezt követően HIEMT (izomépítés, izomtónus fokozás, feszesítés, anyagcsere serkentés), végül extrán feszesítünk és kollagén rostokat stimulálunk a Thermolifting multipolar rádiófrekvenciával.

Időtartam

90 perc

Ár

30 000 Ft-tól / alkalom

A BS Body Boomer csomag ideális választás BÁRKINEK a minimális felesleggel rendelkezőktől az akár nagy mértékű feleslegtől megszabadulni vágyókig, hiszen feszesítésre, körfogat­csökkentésre mindenki találhat magán olyan területet, ahol nem bánná a változást, sőt… kifejezetten szükségét érzi.

Az eddigi eredményeink pedig eszméletlenül fantasztikusak, a Body Boomer nem véletlenül az egyik legkedveltebb csomag a palettánkon. 🙂

Természetesen a tripla eljárás sokkal hatékonyabban és gyorsabban tud eredményeket garantálni, mint a kezelések egyen-egyenként.

1. LaserShape

A LaserShape egy lipolézeres zsírbontó kezelés, ahol két rétegben bontjuk a zsírt a DLT (Dual Laser Technology) lipolézernek köszönhetően, ezzel egyidőben feszesítjük is a bőrt a speciális hullámhosszúságú lézer kötőszövet stimuláló hatásának köszönhetően, mellyel el tudjuk érni a kollagén- és elasztikus rostok újratermelődését. A kezelés abszolút fájdalommentes és biztonságos amellett, hogy igen hatékony.

Az eredmény: kiürült zsírsejtek, felgyorsult anyagcsere, bőrállapot javulás, cellulitcsökkenés, feszesedés – mindezt 30 perc alatt. Vendégeink egyik legkedveltebb kezeléséről van szó, hiszen egy nagyon pihentető, kellemesen relaxáló kezelés, igazi “énidő” mindenki számára.

2. HIEMT

Ezt követően még tovább fokozzuk a hatást, hiszen a kiürült zsírsejteket a HIEMT (Magas Intenzitású Elektromágneses Technológia) segíti kiüríteni a szervezetből, ami a legújabb és legmodernebb eljárás az alakformálás terén, mely képes 100%-os szupramaximális izomkontrakciót elérni egy 30 perces kezelés alatt, így az eredmények sokkal hamarabb láthatóvá válnak.

A kezelés nem a régről megszokott elektromos áram kisülésekkel éri el az izom működtetését, hanem egy nagyon biztonságos és kellemesen érezhető elektromágneses tér energiával (teslával). Kezelés közben nem csipkedő érzés, hanem sokkal inkább az izom mozgatásával együtt járó “dolgoztatás” érezhető egy abszolút passzív testhelyzetben. Az izommunkával együtt olyan szintű energiaelégetés is történik a szervezetben, mely az elraktározott zsírfeleslegből történik (lipáz enzim jön létre, a felesleges zsír lebontása megkezdődik), így az ígéretes és látványos eredmények garantáltan nem maradnak el! Klinikai tanulmányokban olyan egészségügyi problémák orvosi kezelésére is alkalmazzák az eljárást, mint a szétnyílt hasizom és az inkontinencia kezelése. Próbáld ki a piac legerősebb gépét a Beauty Stories Esthetic-ben(™)!

3. Thermolifting

Zárásként 30 perc Thermolifting (multipolar rádiófrekvenciás) kezelést alkalmazunk, ami során nevéhez híven kellemes meleget lehet érezni, miközben a rádiófrekvencia erejének köszönhetően kollagén- és elasztinrostok újratermelődését érhetjük el. A Thermolifting kezelés eredménye: kisimult bőrfelület, csökkent cellulit, feszesebb és rugalmasabb bőr. Teljesen visszanyeri a bőrszövet a korábbi állapotát, tömörségét és textúráját. 

Ennél a csomagnál 4 vagy 6 alkalmat szoktunk javasolni, így 2 héten belül már elérjük a kívánt eredményeket:

Kiknek ajánljuk a
BS Body Boomer csomagot?*

* Amennyiben nehezen tudod eldönteni, ez a csomag lenne-e a legmegfelelőbb választás számodra, jelentkezz be ingyenes konzultációnkra, ahol mi felmérjük a kezelendő terület állapotát, szerkezetét, textúráját, és személyre szabott csomagot, kezelést ajánlunk.

A csomag ára

BS

Body Boomer

30 perc Lasershape
30 perc HIEMT
30 perc Thermolifting

30 000 Ft / alkalom
112 000 Ft / 4 alkalom
162 000 Ft / 6 alkalom

BS

Body Boomer Pro

30 perc Lasershape
30 perc HIEMT Pro*
30 perc Thermolifting

40 000 Ft / alkalom
152 000 Ft / 4 alkalom
 220 000 Ft / 6 alkalom

* HIEMT Pro kezelésen egy időben 4 kezelőfejet alkalmazunk, melyeket 2 külön területre helyezünk fel.

Időpontfoglalás

Melyik kezelésünkre jönnél? *
Elérhető kezelő
Továbblépéshez válaszd ki a kezelést és az időpontot.
Teljes neved: *
Email címed: *
Telefonszámod: *
Adatvédelem *
Visszaigazolás *
Hírlevél

Karácsonyi csomagajánlatok a Beauty Storiesban!

Szalonunkba megérkeztek a karácsonyi csomagajánlatok és ajándékutalványok.

Tekintsd meg ajánlatainkat, és legyél te a legragyogóbb az idei ünnepen is!

Köszönjük a feliratkozásod!

Bízunk benne, hogy akcióink és újdonságaink maximálisan a Te Beauty Sztoridat fogják szolgálni! A hírlevelekben szereplő link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

Utolsó napok!

Black Fridays

Népszerű arc- és testkezelések most 15‑60% kedvezménnyel 2023. november 30‑ig!